Monday, September 12, 2011

1 & 2 SYAWAL 1432

Sempena masih dalam bulan syawal lagi ni.. Saya sebagai admin blog saya ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga hujung jari kaki kepada sesiapa yang mngenali diri saya.. Tidak lupa juga pada kawan2, seluruh keluarga saya... hahaha... macam ucapan raya sudah.. apa pon, saya nak minta maaf pada anda semua sepanjang perkenalan atau persahabatan kita jika ada terkasar bahasa atau ada terlebih dan terkurang dengan anda semua yang mengenali diri ini.. ~sekian...

1 Syawal 1432 (30 Ogos 2011)
Biasalan bangun pagi siap2 pi sembahyang lah kan.. buat pertama kalinya seluruh keluarga bangun lewat atas sebab malalm raya merayau p expo.. smpai pukul 2 pagi.. hasil dari expo 2 aku dapat sepasang baju melayu dan kain pelikat untuk dijadikan sampin.. hehehe.. raya oh raya... dalam dok bajet taun ni pakai simple ja, beli jugak.. kembali pada tajuk dia atas, selesai ja sembahyang raya kami sekeluarga saling bermaaf-maafan... sebak sungguh time 2... dengan kehilangan arwah WAN.. cukup memberi impak pada kami sekeluarga.. betapa sunyinya tanpa dia.. tapi kami harus redha dengan pemergiannya... selesai sahaja bermaaf-maafan, tetamu mula memeriahkan keadaan rumah kami... tak terlepas jugak my luvly dan adik angkat aku.. walaupon tidak dapat beraya di PENANG bersama kawan2 di sana (sedih), aku dapat beraya bersama kawan baru aku di perlis.. sampai lah ke aku pi beraya.. hahahha.. banyak duit raya ooo...

2 Syawal 1432 (31 Ogos 2011)
ha, hari ni lah hari paling bermakna bagi ibuku yang tercinta kerana hari tersebut ialah hari lahir nya yang ke-49... awal2 lagi aku da bangun dan pergi ke rumah sepupu aku untuk menyediakan birthday arty secara kecil2lan untuk keluarga aku... hahaha.. happyning sangat suasana 2, bukan mak aku sowang ja di sambut tapi maklong aku yang lahir awal bulan 8 dan suami sepupuku ku pada pertenghan bulan 8.. suasana menjadi meriah walaupun kami sekeluarga cuma sedikit.. cuma dua orang ja, iaitu paklong dan mak aaku ja.. tapi itu bukan penghalang untuk kami gembira... birthday party tersebut start pada pukul 8 malam... memang satu kenangan pada aidilfitri.. ABANG SAYANG SEMUA NYA !!! ^___^

*UPDATE BLOG

lamanya ta update blog ni..
selalunya ada ja kisah dia..
ada memang ada.. tapi sibuk cikit lah.. raya pertama dan kedua memang TERBAEK lah walaupon mempunyai kekurangan.. sekejap lagi saya cerita yar... sekarang nak update pda yang lebih ringkas sahaja..
^__^