Monday, June 24, 2013

Deritaku Bahagiamu

huwm.. macam kena ja lagu ini dengan saya.. haish.. sayu ja dengar.. setaip lirik dia memang menyentuh kalbu betoi lah.. (jiwang tetiba)
tapi memang layan lah lagu ni.. serius sadis dengar.. betoi kena tang batang hidung lak 2.. ta larat dengar da.. bila na bosan pon tatau..
mula-mula member suruh dengar.. dia kata best.. mula-mula dengar biasa ja.. lama-lama dengar selami lirik dia.. fffuuuhhh.. memang kaw lah.. sedihmya bila teringatkan awak.. selalunya saya akan dengar lagu ini bila teringatkan awak.. terimalah lagu ini awak.. kalau awak masuk ke blog saya ini.. :'(


Ku dengar kau cinta sangat padanya
Ku dengar hatimu kini miliknya
Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Aku menjadi sahabatmu

Siksanya mengakui kau teman biasa
Terpaksa ku terima itu hakikatnya
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama

Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan

Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu

Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama

Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan

Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu, bersamamu

Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu

Kemaskini Data Dalam Laptop

habis ja belajar.. belek-belek balik laptop tgk semak nya dengan data, gambar, lagu, video..
tetiba tengah rajin ni.. masa untuk kemaskini segala yang menyemakkan laptop saya ini.. hehehe..
bila kemaskini ja.. macam-macam jumpa.. gambar kecik dulu, kenangan-kenangan dulu.. huhuhu...
syahdu pon ada.. haish.. ok lah.. sambung kemaskini lak.. lepas ni na format pulak laptop ni.. lama sangat pakai da ni..  kalau tadak papa esok boleh start format da.. ><



Tiba-tiba Teringat Blog Yang Di Tinggalkan

waaaahhh.. dah tengah tahun 2013 dah.. lamanya ta update dan lamanya tinggalkan blog ni.. kesian blog ni.. tiba-tiba teringatkan blog yang da lama tak terusik dan diupdate kisah-kisah..
mungkin sibuk dengan assigment dan lain-lain lagi..in sha ALLAH mungkin lepas ini akan selalu di update.. sekarang tamat sudah pengajian saya di ILP Nibong Tebal.. selama 1 tahun 6 bulan berada di sana.. lagi 3 bulan perlu menjalani Latihan Industri (LI)..sayu nya nak tinggalkan segala-galanya di sana.. tapi apakan daya setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. cuma kenangan yang tetap sebagai peneman.. siap sedia untuk LI, 08/07/2013 saya akan lapor diri.. alam baru akan bermula.. hope be fine..